Numar vizitatori

Web Site Hit Counter

miercuri, 10 iunie 2009

Alaturi de persoanele cu dizabilitati





Exista in Romania o persoana care a fost intotdeauna alaturi de oamenii cu diferite probleme, cu diferite handicapuri. Nu a dorit niciodata, totusi, sa fie anonim, asa cum fac altii cand ofera sustinere, ci a vrut mereu sa fie alaturi de cei pe care ii aducea in fata tuturor.

Niciodata n-a asteptat ca statul sa ii ofere subventii pentru ajutorarea persoanelor cu handicap si i-a sprijinit mereu asa cum a putut, poate nu intotdeauna material. Au fost voci care spuneau ca raportul este invers si anume ca persoanele napastuite de soarta il plateau, dar refuz sa cred aceasta varianta. Nu pare genul.

Bineinteles ca rautaciosii l-au ironizat si continua sa o faca, dar el isi face treaba in continuare si isi apleaca atentia spre toti oamenii cu probleme. Ba mai mult, persoanele cu dizabiltati vin la el, probabil observand marinimia acestei persoane. Nu e usor sa-i sprijine pe toti, dar face tot posibilul. Ca sa vorbim si de cei care sunt in prim-plan, anume cei cu handicap, bineinteles ca nu-si recunosc aceste probleme, probabil din mandrie sau pentru ca nu vor sa cerseasca mila nimanui.





Multumim ca existi, Dan Diaconescu!






Acestia sunt doar putini dintre nefericiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu