Numar vizitatori

Web Site Hit Counter

joi, 24 septembrie 2009

Miscarea de rezistenta




Da, sustin si eu Miscarea de rezistenta a celor de la Jurnalul National.

Sustin pentru ca m-am saturat de gradul de incultura din tara, de tupeu, de furt, de nesimtire. Sunt unul dintre cei satui de Gigi Becali, de Nikita, de invitatii lui Dan Diaconescu, de vedete inchipuite, de manele, de furturi, de minciuna, de mizerie, de cancan, de clik si 'libertatea', de puta madre si de gigolo italiano.

Desi cred ca aceasta initiativa va avansa greoi, intrucat sintagma "Prosti da' multi" se potriveste mai bine ca niciodata si chiar daca am spus de multe ori ca aceasta tara este perfecta si ofera conditii propice smecherilor si "baietilor destepti", nu ezit sa ma consider apropiatul lui Eminescu, Minulescu, Marin Preda, Brancusi, Caragiale, Eliade, Cioran si a multor altora.

Pana la urma suntem cu totii rezistenti tuturor acestor non-valori din tara, din moment ce vorbim si scriem romaneste, in loc sa fim departe.

http://miscareaderezistenta.jurnalul.ro/

4 comentarii:

  1. crezi k o sa ajute cu ceva "campania ta " ? atata timp cat nu se ia o initiativa de la primul om in stat ..degeaba

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e campania mea, e a celor de la Jurnalul National.

    Primul om in stat nu are cum sa educe o tara de 23 de milioane (sau cati am mai ramas in ea). Toate non-valorile devin mult prea inradacinate aici, si prin miscarea asta de rezistenta inteleg ca facem "ceva", chiar daca prea putin...

    RăspundețiȘtergere
  3. poate nu se vor vedea imediat efectele "Miscarii de rezistenta", dar in timp se vor readuce in primplan in Romania valorile si vom invata sa apreciem din nou moralitatea, bunul simt, onestitatea.
    Haideti sa ne inscriem si sa ne alaturam Miscarii de rezistenta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Jurnalul e primul care isi saboteaza propria miscare de rezistenta!

    RăspundețiȘtergere